Näin ensimmäisen raskauden aikana on iskenyt totaalinen luomuvillitys päälle!
En ole voinut syödä aamupalaksi puuroja, koska ne nostattavat verensokeritasoa.
Olen siirtynyt täysin viilin ja myslin maailmoihin.
Tässä nyt tarina yhdestä villityksestä, joka kyllä muuttuu ajan saatossa perinteeksi tässä taloudessa!
Itse tehdystä myslistä innostuin Noora Shinglerin blogista löytämästäni ohjeesta: http://kemikaalicocktail.blogspot.fi/2008/01/yksi-lempiherkuistani-on-mysli-jonka.html.
Olen nyt koukuttanut itseni kauppojen luomumysleihin, mutta eräs päivä oli ihan pakko
kehitellä omia versioita niistä.
Ensimmäisen muokkailun version myslistä tein sitten tänään,
kun ensin kävin ostoksilla Säästä&Punnitse putiikissa.
Omaan luomumysliin laitoin seuraavat ainesosat:
- 10 dl kaurahiutaleita
- 1 dl seesaminsiemeniä
- 1 dl pellavansiemen rouhetta
- 2 dl auringonkukan siemeniä
- 1 dl maapähkinöitä
- 2 dl rusinoita
- 1 dl gojimarjoja
- 1 dl quinoahiutaleita
- 1 dl melonipaloja
- 1 dl neitsytkookosöljyä
- 3 rkl hunajaa
Sekoitin ensin kaikki kuivat aineet keskenään.
Sulatin neitsytkookosöljyn ja hunajan ja kaadoin sekoituksen kuivien ainesten joukkoon ja sekoitin hyvin. Levitin koko satsin leivinpaperin päälle pellille ja paahdoin 175 -asteisessa uunissa 2 x 7,5 minuuttia;
sekoitin välillä, jottei pinta paahtunut enemmän kuin muut.
Ja huomenna saan nauttia itse tehdystä luomumyslistä täysin rinnoin!
En malta odottaa!
1 kommentti:
Kun itse tekee, saa varmasti mieleistä :)
Lähetä kommentti